flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

«Зона» поважати закон так і не навчила

28 травня 2016, 08:11

 Цими днями у місця суворої ізоляції від суспільства вже втретє відбуває  34-річний чернівчанин…

У залі судового засідання було встановлено, що  близько 22.00 години 22 вересня 2015 року фігурант на вул. Верховинській обласного центру проник до припаркованого  легковика «ВАЗ» і поцупив  наявний у ньому будівельний інструментарій - два зварювальні апарат «Вертекс» та «Esab», дві болгарки «Макіта» та  електричну дриль «Макіта» -  всього на 13 тис. 999 гривень.

Окрім того, підтвердилась інформація, що наш земляк пізно ввечері 23 вересня 2015 року у ході суперечки жорстоко побив свого ж знайомого, спричинивши тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості, а 17 січня 2016 року, гостюючи  у знайомої, серед білого дня  «прибрав до рук» два її мобільних телефони «Samsung» та «Nokia», а також ноутбук «Lenovo» (матеріальний збиток – 12 тис. 700 грн.).

Провина крадія в інкримінованих йому злочинах у залі засідання Садгірського районного суду м. Чернівці була встановлена у повному обсязі і за скоєні кримінальні правопорушення (ч.2 ст. 185, ч.1 ст. 122 КК України) він був взятий під варту та на півтора роки відбуває у місця ізоляції від цивілізації. За цим же вердиктом засудженого зобов’язано відшкодувати 1 тис. 166 гривень, затрачених на залучення на етапі розслідування експертів.

     Визначаючись у межах покарання, служителі Феміди врахували попередні «заслуги» чернівчанина перед законом, зокрема, дві судимості за пограбування та шахрайські дії, скоєні в Одесі та Чернівцях, а також його перебування за колючим дротом впродовж останніх п’яти років.

                                                 Володимир Драюк